Henrik Engelbrecht: Da Wagners operaer kom til Danmark

Mandag den 19. september kl 19.30

Arrangement med Henrik Engelbrecht  i Metronomen, Godthåbsvej 33, Frederiksberg. Det er muligt at forudbestille et eksemplar af Henriks nyeste bog, til levering på aftenen.henrik engelbrecht
Tag med operaeksperten og musikformidleren Henrik Engelbrecht en tur gennem den danske operahistorie set med Wagner-briller – helt fra de første danske forsøg med Wagners værker i 1870’erne. Hør de danske Wagnersangere, som optræder i den en første samlede danske opførelse af Wagners Ringen frem mod 1908, og hør om den første opførelse af Parsifal i Aarhus – med salonorkestret fra Hotel Royal som musikalsk grundstamme.

Hør danske Wagnersangere med store karrierer i udlandet – og om dengang man indkøber en mekanisk drage fra Tyskland til den danske førsteopførelse af operaen Siegfried. Det hele er ledsaget af et fantastisk billedmateriale og optagelser med danske Wagnersangere helt tilbage fra lige omkring år 1900 og frem til dvd-udgaven af The Copenhagen Ring i 2006.

Du kan købe Henrik Engelbrechts nye bog “Opera i Danmark 1634-2005” til særpris kr. 400,- på aftenen (normalpris 549,-) - du skal blot reservere et eksemplar (eller flere) på e-mail i forvejen: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Af praktiske grunde åbner vi allerede nu for tilmelding til arrangementet med Henrik Engelbrecht. Tilmelding til Lis Paulin

Richard Wagner Selskabet, København - medlem af RWV International e.V.